All The Orders Made Before 16.00 Will be Shipped The Same Day And Delivered Within 24h. All Orders Made on Saturday and Sunday Will be Shipped On Monday
Fast delivery
24/7 Shopping
Open on Saturday
Best Prices

Elektronisch roken

Elektronisch roken

Elektronisch roken is een minder schadelijk en goedkoper alternatief voor het normale roken. Elektronisch roken wordt ook wel dampen genoemd. Een e-sigaret zet namelijk een vloeistof om in damp. Er vindt dus geen verbranding plaats maar verdamping, waardoor het minder schadelijk is. Doordat er geen verbranding plaats vindt, krijgt u geen teer en koolstofmonoxide binnen. De damp die ontstaat bij het gebruik van een e-sigaret vervliegt snel en is hierdoor minder storend voor de mensen om u heen.

De e-sigaret is ontworpen als alternatief voor het traditionele roken. Het gebruik van een e-sigaret wordt dan ook afgeraden voor niet-rokers.

E-sigaretten zijn er inmiddels in veel soorten en maten. Een e-sigaret bestaat standaard uit drie onderdelen, namelijk; een batterij, een clearomizer en een coil. De batterij zorgt er vanzelfsprekend voor dat de e-sigaret stroom krijgt en gebruikt kan worden. De capaciteit van de batterij verschilt per e-sigaret. Clearomizer is een ander woord voor tank. In het tankje van de e-sigaret gaat de liquid (vloeistof). De coil of atomizer zorgt ervoor dat de vloeistof wordt omgezet in damp. De coil of atomizer bestaat uit katoen of andere stof en een gloeidraadje. De vloeistof wordt opgenomen in de katoen. Wanneer u dampt wordt het gloeidraadje verhit door de stroom uit de batterij. Hierdoor onstaat de damp die de e-sigaret produceert.

Er zijn verschillende soorten coils of atomizers met een verschillende weerstanden. De weerstand wordt aangeduid in ohm. Een coil met 2.0 ohm, produceert minder damp dan een coil met 0.5 ohm. Dit is natuurlijk ook iets waar u rekening mee houdt wanneer u een e-sigaret aanschaft.

Niet ieder onderdeel past bij elkaar. Bij iedere clearomizer past bijvoorbeeld een andere coil. Wanneer u vragen heeft over de verschillende onderdelen of over het aanschaffen van een e-sigaret, neem dan contact op met Vape4All via 045 511 5995 of kom langs in onze winkel.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Manage cookies
Fast delivery
24/7 Shopping
Open on Saturday
Best Prices